Skip to content

We helpen u graag aan de perfecte CV-ketel voor uw (woon)situatie. Daarbij maken wij voor u een scherpe prijs voor zowel de ketel als de installatie. We werken met CV ketels van alle bekende merken als Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas.

U betaald een vooraf besproken tarief voor de ketel, het bijbehorende kleine materiaal, de installatie en indien van toepassing; het verwijderen van uw oude ketel. Daarnaast krijgt u 2 jaar garantie op de gehele CV-ketel!

Wilt u meer weten over de prijzen van onze CV-ketels? Of wilt u weten welke ketel het beste bij uw huishouden past? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze specialist komt bij u langs om uw wensen te bespreken en te adviseren waar nodig.

Om uw CV-ketel optimaal te kunnen benutten, is periodiek onderhoud van groot belang. M. de Jong Installatietechniek biedt verschillende onderhoudscontracten aan. U kiest zelf welk contract bij u past. Regelmatig onderhoud aan uw ketel zorgt voor minder kans op storingen, zuiniger stoken, betere veiligheid en een langere levensduur van de ketel.

Lees meer over de specificaties van de onderhoudsabonnementen en vraag direct uw abonnement aan!

Storing? Neem direct contact op!

WIJ WERKEN O.A. MET DE VOLGENDE MERKEN:

Back To Top