Skip to content

Een zonneboiler is een populair en milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van aardgas. In tegenstelling tot een CV-ketel, komt er bij het gebruik van een zonneboiler geen CO2 vrij. De naam zegt het al, een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie. Er wordt een zonnecollector op het dak geplaatst, die ervoor zorgt dat de vloeistof in het aangesloten buizensysteem wordt opgewarmd. Dit buizensysteem transporteert de warmte naar de boiler. Vanuit de zonneboiler wordt het kraanwater opgewarmd. Als back-up kan er ook een connectie worden gemaakt met een normale CV-ketel of een warmtepomp, zodat u nooit zonder warm water hoeft te zitten.

M. de Jong Installatietechniek kan u van aanschaf tot installatie van dienst zijn als het gaat om zonneboilers. Heeft u interesse in een zonneboiler? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseur.

Met een zonneboiler kunt u behoorlijk besparen op uw gasrekening. Daarnaast kunt u subsidie aanvragen om uw investering te verkleinen.

Storing? Neem direct contact op!

WIJ WERKEN O.A. MET DE VOLGENDE MERKEN:

Back To Top